لینک های ویژه!
پیشنهاد می کنیم صفحات زیر را مشاهده نمایید:

کسب درآمد از فروش فایل
پروژه معماری
انجمن مهندسی معماری
آموزش تری دی مکس
پاورپوینت معماری
خرید بک لینک قوی
معرفی سایت های برتر
دانلود تحقیق
مصالح ساختمانی
مجله تفریحی
دانلود پروژه عمران
دانلود پروژه معماری
خرید رپورتاژ آگهی
نیشابور
مجله تفریحی و سرگرمی
خرید رپورتاژ آگهی ارزان
فروش فایل
دانلود پلان
دانلود مقاله و پروژه
خدمات ساختمانی
خرید بک لینک
کسب درآمد
آموزش 3d max
لوازم و تجهیزات ساختمانی
خدمات تاسیساتی ساختمان
آموزش کسب درآمد از اینترنت

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 1136
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 722
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 907
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 835
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 1214
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 872
نویسنده : محمد غفوری تبار

تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 1125
نویسنده : محمد غفوری تبار

 

"به نقل از khakzad.com":

با توجه به اینکه عامل جاده در کنار دو عامل انسان و وسیله نقلیه در وقوع تصادفات جاده ای نقش موثری دارد، بنابراین ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق اصلاح طرح هندسی راه، ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه)، و نصب انواع علائم و تجهیزات ایمنی راهها در کاهش سوانح و حوادث جاده ای حائز اهمیت خواهد بود .

 

اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه در راههایی که از مناطق کوهستانی و ناهموار می گذرند و اغلب دارای قوسهای افقی و عمودی زیادی هستند و همچنین در نقاطی که تقاطعهای همسطح وجود دارد، از اهمیت بیشتری برخوردار است، ضمن اینکه نصب علائم و تجهیزات ایمنی راهها یکی از قسمتهای ضروری مهندسی راه است و جاده ای که فاقد علائم ایمنی مطلوب و مناسب باشد، رضایت بخش نخواهد بود .

 

در این راستا با توجه به برخی شرایط حاکم بر راههای کوهستانی، از قبیل عبور اکثر راهها از مناطق سخت و صعب العبور، حجم بالای ترافیک در اغلب راههای کوهستانی، وجود گردنه های برفگیر در سطح کوهستانی، و عبور بارهای ترافیکی سنگین از محورهای کوهستانی، همواره این راههای با مشکلاتی مواجه می باشند.

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی

 
 

از آنجا که ایمن سازی راهها معمولا به سه روش زیر انجام می پذیرد، عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی را می توان در قالب این سه موضوع مورد بررسی قرار داد :

 

الف) اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه ( اصلاح مقاطع طولی و عرضی، قوسهای قائم و افقی، عرض راه، شانه راه، شیب طولی و عرضی راه، تقاطعها و موانع دید )

 

ب) ساماندهی بافت سطح جاده یا روسازی راه ( اصلاح و ترمیم رویه های آسفالت و رفع هر گونه مانع از سطح راه )

 

ج) نصب علائم و تجهیزات ایمنی راهها ( طراحی و نصب انواع علائم ایمنی افقی و عمودی، سیستمهای روشنایی و حفاظهای ایمنی )

 

 

 

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه" :

 

با توجه به میزان اعتبارات کوهستانی در بخش راه و ترابری، مهمترین و اساسی ترین مشکل موجود در زمینه اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه، وضعیت توپوگرافی و موقعیت راههای کوهستانی می باشد که با توجه به عبور اغلب راههای کوهستانی از نقاط سخت و صعب العبور، عملیات تعریض، بهسازی و حذف نقاط حادثه خیز را با مشکلات جدی مواجه ساخته است .

 

در این خصوص می توان به محور هراز(تهران به آمل) یا کندوان(کرج به چالوس) که از محورهای ارتباطی بسیار مهم و ترانزیتی کوهستانی بوده و نقش مهمی را در سیستم حمل و نقل کشور ایفا می کند اشاره نمود که در اکثر نقاط از یکطرف به رودخانه ها و دره های نسبتا عمیق و از طرف دیگر به کوهها و صخره های مرتفع منتهی می شود و با توجه به اعتبارات مربوطه، تعریض مناسب و حذف نقاط حادثه خیز در محور کوهستانی به آسانی امکانپذیر نبوده و علیرغم انجام فعالیتهای جدی و مستمر راهداری و راهسازی، شاهد وقوع حوادث رانندگی زیادی در این محورها(محورهای کوهستانی) می باشیم .

 

 

 

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " اصلاح و ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه )"

 

سطح سواره رو که بستر گردش چرخ وسایط نقلیه است بایستی همواره عاری از ناصافی، موج و پستی و بلندی یا دست انداز باشد . فقدان مشخصات ذکر شده سبب می گردد که راننده بطور ناگهانی و در حالیکه فرصتی برای تصمیم گیری ندارد با وضعیت نا مطلوبی روبرو شود که پی آمد آن وارد شدن خسارت به وسیله نقلیه و بسیار ناگوارتر از آن بروز سوانح باشد.در اینصورت هر چه سرعت خودرو بالاتر باشد، احتمال وقوع سوانح و خسارتها بیشتر خواهد بود . در ضمن، تاریکی شب که وضعیت نا هموار و نا صاف رویه راه را از حالت وضوح نسبی روز خارج می کند، افزایش قابل ملاحظه خطر را موجب می گردد .

 

در راههای کوهستانی، سه عامل اساسی در ایجاد ایمنی راه از طریق بهسازی و ترمیم مناسب سطح سواره رو تاثیرگذار می باشند که ذیلا مورد بررسی قرار می گیرند :

 

الف) عبور بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین از راههای کوهستانی :

 

تردد وسایط نقلیه حامل بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین در سطح راههای کوهستانی، باعث وارد شدن خسارات فراوانی به رویه راه و در نتیجه کاهش طول عمر بافت سطحی جاده می گردد .

 

 

 

ب) حجم بالای ترافیک در راههای کوهستانی :

 

حجم بالای ترافیک عبور کننده از سطح راههای که بیشتر شامل وسایط نقلیه سنگین و نیمه سنگین می باشد، باعث آسیب دیدن روسازی راه و تخریب بافت سطح جاده می شود .

 

 

 

ج) تاثیرات ناشی از شرایط آب و هوایی :

 

وجود تابستان های بسیار گرم و زمستان های بسیار سرد در راه کوهستانی، تاثیرات زیادی بر روسازی راهها بویژه آسفالت سطح جاده ها دارد، بطوریکه در فصل تابستان، رویه آسفالتی تحت تاثیر گرمای شدید و تردد وسایط نقلیه سنگین، دستخوش تغییراتی از جمله قیر زدگی، ایجاد فرورفتگیهای مقطعی و ناهمواریهای موجی شکل بخصوص در گردنه ها و قوسهای افقی می گردد . از طرفی در فصل زمستان با توجه به برودت هوا و بارندگیهای شدید و انجام فعالیتهای راهداری از قبیل برفروبی، شن پاشی و نمکپاشی در محورهای شمالی و شرقی کوهستانی، خسارات فراوانی به سطح راه وارد می آید که با عنایت به ضرورت انجام عملیات مذکور، جلوگیری از اینگونه خسارات امکانپذیر نخواهد بود .

 

 

 
 

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " طراحی و نصب علائم و تجهیزات ایمنی راهها "

 
 

یکی از مهمترین روشهای جلوگیری از وقوع سوانح جاده ای، تامین ایمنی ترافیک در سطح راهها می باشد . بدین منظور بایستی علاوه بر برطرف نمودن تمامی عوامل خطرآفرین در راهها، رانندگان و عبورکنندگان از خطرات و شرایط عبور ایمن آگاه شوند . این اطلاع رسانی با بکارگیری انواع علائم و تجهیزات ایمنی راهها صورت می پذیرد .

 

مهمترین عواملی که باعث آسیب رساندن به علائم افقی و عمودی و سایر تجهیزات ایمنی منصوبه در سطح راههای کوهستانی می گردد، عبارتند از :

 

 

 

الف) عبور بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین از راههای کوهستانی :

 

تردد وسایل نقلیه حامل بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین باعث آسیب دیدن جدی علائم ایمنی افقی از قبیل خط کشی و بازتاب های چشم گربه ای نصب شده در سطح جاده شده و باعث صرف هزینه های فراوانی در زمینه ایجاد ایمنی مطلوب در سطح راههای کوهستانی خواهد شد .

 

در این راستا، ساییدگی و تخریب سطح آسفالت بر اثر عبور اینگونه وسایل نقلیه، علاوه بر اینکه خطوط ترافیکی اجرا شده را از بین برده و موجب کاهش چشمگیر ماندگاری آنها می گردد، باعث کنده شدن، شکستن و یا فرورفتن بازتاب های چشم گربه ای در سطح آسفالت ( بخصوص در فصل گرما ) نیز خواهد شد که این امر باعث کاهش سطح ایمنی عبور و مرور بویژه در هنگام شب می شود .

 

 

 

ب) حجم بالای ترافیک در راههای کوهستانی :

 

حجم بالای ترافیک عبور کننده از سطح اغلب راههای کوهستانی نیز موجب وارد شدن خسارات فراوانی به علائم و تجهیزات ایمنی راهها می گردد . در اینخصوص با توجه به حجم بالای تردد در شبانه روز و در نتیجه افزایش حوادث رانندگی نظیر انحراف و واژگونی وسایل نقلیه و برخورد آنها با علائم و تجهیزات منصوبه در حاشیه راهها، خسارات زیادی به علائم ایمنی عمودی ( انواع علائم و تابلوهای اخطاری، انتظامی و اطلاعاتی)، حفاظهای ایمنی میانی و کناری راه ( گاردریل ها و نیوجرسیها) و سیستمهای روشنایی وارد خواهد شد . در ضمن همانگونه که در بند (الف) نیز اشاره شد، ترافیک سنگین در راههای کوهستانی موجب کاهش ماندگاری خط کشی و از بین رفتن بازتابهای چشم گربه ای می گردد .

 

 

 

ج) تاثیرات ناشی از شرایط آب و هوایی :

 

در کوهستانی با توجه به بارش سنگین برف در فصل زمستان، بخصوص در محورهای شمالی و شرقی کوهستانی و در نتیجه ضرورت انجام فعالیتهای راهداری نظیر برفروبی، نمکپاشی و شن پاشی بمنظور بازگشایی و ایمن سازی راهها، صدمات فراوانی به علائم ایمنی وارد می گردد بطوریکه در حین انجام عملیات برفروبی، بسیاری از علائم ایمنی عمودی نظیر تابلوهای جان پناه و مسیر نما و علائم ایمنی افقی نظیر بازتابهای چشم گربه ای، بر اثر برخورد تیغه ماشین آلات برفروب تخریب گردیده و از جا کنده می شوند . در ضمن نمکپاشی و شن پاشی سطح جاده و متعاقب آن تردد وسائط نقلیه موجب پاک شدن و کاهش ماندگاری خط کشی جاده ها خواهد شد .

 

از سوی دیگر در فصل تابستان، گرمای شدید هوا بویژه در برخی نواحی جنوبی کوهستانی باعث تاثیر بر آسفالت جاده و نرم شدن آن و در نتیجه فرو رفتن بازتابهای چشم گربه ای در سطح آسفالت و یا جابجایی و کنده شدن آنها ( تحت تاثیر تردد خودروها ) می گردد . در ضمن نرم شدن و قیرزدگی سطح آسفالت بر اثر گرما موجب تیرگی و از بین رفتن بازتاب خطوط ترافیکی خواهد شد.

 

 

 

د) عبور اغلب راهها از مناطق کوهستانی :

 

وجود قوسهای افقی و قائم، شیبهای طولی و عرضی، عرض نامناسب راه و موانع دید در طول راههایی که از نواحی کوهستانی گذر کرده و اعتبارات مربوطه تکافوی ساماندهی مطلوب آنها را نمی کند، موجب بروز انواع سوانح جاده ای بخصوص انحراف و واژگونی وسایط نقلیه و در نتیجه وارد شدن صدمات فراوانی به علائم و تابلوهای حاشیه راه و همچنین حفاظهای کناری و میانی راه می گردد .

 

 

 

سایر موارد :

 

بغیر از مواردی که به آنها اشاره شد، عوامل دیگری نیز در امر ایمن سازی راههای کوهستانی تا حدودی تاثیر گذار بوده و در برخی شرایط می توانند موجب ایجاد مشکلاتی در این زمینه شوند . این عوامل عبارتند از :

 

الف) جاری شدن سیل بر اثر بارندگیهای شدید در سطح کوهستان که سالانه خسارات فراوانی به جاده ها وارد نموده و از مشکلات موجود در امر ایمن سازی راهها به شمار می رود .

 

ب) وجود ریزشهای طبیعی ( بر اثر وقوع زمین لرزه و بارندگی ) و ریزشهای مصنوعی ( جهت بهسازی راه و حذف نقاط حادثه خیز ) در مناطق کوهستانی و متعاقب آن انجام عملیات ریزش برداری در سطح راهها که باعث وارد شدن خساراتی به جاده ها بویژه بافت سطحی آنها و همچنین علائم ایمنی و تابلوهای نصب شده خواهد شد .

 

ج) تردد انواع ماشین آلات کشاورزی ( نظیر کمباین و تراکتور ) از حاشیه راهها بخصوص در فصل برداشت محصولات کشاورزی و همچنین وسایل نقلیه حامل بارهای ترافیکی عریض از راههای کوهستانی که باعث آسیب رساندن به انواع علائم ایمنی منصوبه می گردد .


تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 1179
نویسنده : محمد غفوری تبار

ساختمان دف :
این ساز متشكل از یك بدنه‌ی استوانه‌ای قاب‌مانند چوبی است كه بر یك طرف آن پوست كشیده شده باشد.

اجزای ساختمانی دف عبارتند از:

1. كمانه (بدنه‌ی چوبی قاب‌مانند)

2. پوست

3. تعدادی گل‌میخ فلزی

4. تعدادی قلاب فلزی

5. حلقه‌های زنجیر فلزی

6. در بعضی از گونه‌ها، تسمه

یك دف مناسب را از نوع و جنس چوب، فاصله‌ی حلقه با پوست، فاصله‌ی حلقه با حلقه‌ی بعدی، برش انتهایی كمانه و اتصال به پوست، قطر كمانه و برش صحیح شستی، مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

كمانه

یك حلقه‌ی چوبی است كه از چوب درخت تاك، بید سرخ، صنوبر و زیرمجموعه‌ی راسته‌ی صنوبرها از جمله كبود ساخته می‌شود. چوب درخت تاك بهترین نوع چوب برای ساخت كمانه است. زیرا هم سبك است و هم محكم، كمتر كج می‌شود و تاب می‌خورد. ولی بسیار كمیاب است. چوب درخت بیدسرخ به علت استقامت فراوان و حالت ارتجاعی آن، صدادهی حلقه‌ها و طنین پوست، مناسب بودن این نوع جنس چوب از نظر آوند و نشر صدا در محیط و پذیرش صیقل در زیبایی سطح چوب، بعد از تاك بهترین نوع جنس چوب برای كمانه می‌باشد. بعد از چوب تاك و بیدسرخ، چوب درخت صنوبر و چوب درخت كبود كه جزء خانواده‌ی صنوبرهاست، برای ساخت كمانه‌ی دف مورد استفاده قرار می‌گیرند. از چوب‌های دیگر، از جمله چنار و توت نیز می‌توان استفاده كرد، ولی به دلیل سنگین بودن آن‌ها كاربرد زیادی ندارد.

قطر كمانه‌ی دف می‌تواند بین 50 تا 60 سانتی‌متر باشد. اتصال كمانه‌ی درونی با پوست، نباید كم‌تر از یك میلی‌متر باشد، چون در غیر این‌صورت بر اثر تیزی چوب، پوست پاره می‌شود. ارتفاع كمانه نیز باید بین 5 تا 6.5 سانتی‌متر باشد كه نسبت به اندازه‌ی قطر كمانه‌ی دف می‌تواند متغیر شود. ضخامت كمانه (آن قسمت كه گل‌میخ‌ها بر روی آن قرار می‌گیرند) بهتر است بین 1.5 تا 2.2 سانتی‌متر باشد.

نكته‌ی مهم در كمانه این است كه كاملاً دایره‌ای شكل باشد. زیرا گردی كامل باعث یكنواختی صدا در تمام نقاط دف می‌شود و نكته‌ی دیگر این است كه ضخامت كمانه در بخش درونی آن، یعنی از محل نصب حلقه به طرف داخل، یعنی محل اتصال پوست باید به‌تدریج كم شود. كه این كار باعث شفافیت و انعكاس بهتر صدای پوست می‌شود. در غیر این‌صورت، صدای دف كم حجم و كدر خواهد شد و نوانس خوبی را نخواهد داشت.

پوست

مرغوب‌ترین نوع پوست برای ساز دف، پوست كهنه‌ی میش و گوسفند است كه فشار ارتجاعی كم‌تری را بر چوب وارد كرده و از صدایی دلنشین برخوردار هستند. از پوست بز نیز برای ساز دف استفاده می‌شود و در هنگام خشكی هوا بیشتر كشیده شده، موجب تیز شدن صدای دف می‌گردد. در هر صورت پوست كهنه‌ی میش و گوسفند بر پوست بز دارای مزیت می‌باشد. پوست كهنه‌ی بدون چربی و شفاف (یعنی رنگ پوست یك‌دست بوده و اصطلاحاً برفكی نباشد) مرغوب‌ترین و بهترین نوع پوست است.

شستی

جای انگشت شست جهت نگه‌داشتن دف است. باید به صورت U باز باشد، به گونه‌ای كه دقیقاً گوشت انگشت شست را پر كند. اندازه‌ی شستی باستی مناسب با اندازه‌ی ارتفاع و ضخامت كمانه باشد.

حلقه

محل اتصال حلقه به كمانه (به سمت داخل پوست) می‌بایستی به اندازه‌ی 3 سانتی‌متر از پوست فاصله داشته باشد. حلقه با حلقه‌های كناری‌اش هم لازم است به اندازه‌ی قطر یك حلقه فاصله داشته باشد كه باعث آرایشی مناسب و تداخل كم‌تر حلقه‌ها و صدادهی شفاف‌تری می‌گردد و نیز به سبكی ساز كمك می‌كند.

تسمه

در لبه‌ی داخلی بعضی از انواع دف معمولاً یك تسمه یا بند نصب می‌كنند كه بنا به نیاز می‌تواند در مچ دست نوازنده قرار گیرد. از تسمه یا بند معمولاً وقتی استفاده می‌كنند كه مدت نواختن دف طولانی باشد. این تسمه باعث كاهش خستگی دستِ پایین نوازنده هنگام دست گرفتن و نواختن دف می‌شود.

بر گرفته شده از كتاب دفتر اول ، آموزش دف نوازی از سری مشق عشق
 نوشته امیر مقرب صمدی


تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
بازدید : 852
نویسنده : محمد غفوری تبار

 

ضد يخ بتن مسلحSA550 يك افزودني زودگير كننده بدون كلرايد مي باشد كه بر پايه نيتريت هاي سديم و كلسيم توليد گرديده است كه عمل واكنش سيمان را تسريع نموده و گيرايي بتن را از 12 ساعت به 4 الي 5 ساعت تقليل مي دهد.
ضد يخ بتن SA550 باعث تسريع واكنش هيدراتاسيون سيمان در سنين اوليه مي شود و مقاومت هاي فشاري و كششي را در سنين اوليه افزايش مي دهد.
ضد يخ بتن مسلح SA550 فاقد كلرايد و عوامل مخرب شيميايي بوده و بر آرماتورهاي بتن مسلح اثر خوردگي بوجود نمي آورد.

موارد مصرف ضد يخ بتن SA550

+
مواردي كه نياز به كاهش زمان گيرش و افزايش مقاومت فشاري و كششي در سنين اوليه دارند.
+
مواردي كه طرح اختلاط با پوزولان ها ؛ مثل Flyash ارائه گرديده جهت خنثي نمودن اثر ديرگيري پوزولان ها مخصوصا در هواي سرد.
+
مناطق سرد و يخبندان .
+
در توليد بتن هاي پيش ساخته با تسريع در گيرش سيمان باعث كاهش زمان لازم عمل آوري مي شود .

مزايا استفاده از ضد يخ بتن مسلح SA550

-
به علت تسريع در گيرش اوليه باعث جلوگيري از يخ زدن بتن در سنين اوليه مي شود.
-
افزايش مقاومت اوليه در 24 ساعت اول پس از ساخت بتن در دماهاي پايين چشمگير مي باشد .
-
كاهش تاخير گيرش سيمان و تسريع در روند كسب مقاومت بتن در سنين اوليه در هواي سرد .
-
باعث افزايش رواني يا كاهش ميزان آب مصرفي به صورت محدود مي گردد .
-
فاقد يون كلر بوده در نتيجه براي استفاده در بتن هاي مسلح مناسب مي باشد .

ميزان مصرف

به طور معمول ميزان 2 الي 3 ليتر در هر 100 كيلوگرم سيمان

بسته بندي

در گالن 20 ليتري و بشكه هاي 220 ليتري عرضه ميگردد.

تاریخ : یک شنبه 10 مهر 1390
بازدید : 1080
نویسنده : محمد غفوری تبار

 

 

مرگ تدريجي ما آغاز خواهد شد
اگر سفر نكنيم
اگر مطالعه نكنيم
اگر به صداي زندگي گوش فرا ندهيم
اگر به خودمان بها ندهيم
اگر اميد را از دست بدهيم

مرگ تدريجي ما آغاز خواهد شد
هنگامي كه عزت نفس را در خود بكشيم
هنگامي كه دست ياري ديگران را رد بكنيم
اگر دچار روزمرگي شويم
اگر تغييري در رنگ لباس خويش ندهيميا با كساني كه نمي شناسيم سر صحبت را باز نكنيم
 
مرگ تدريجي ما آغاز خواهد شد
اگر احساسات خود را ابراز نكنيم
همان احساسات سركشي كهموجب درخشش چشمان ما مي شودو دل را به تپش در مي آورد
 
مرگ تدريجي ما آغاز خواهد شد
اگر تحولي در زندگي ايجاد نكنيم هنگامي كه از حرفه يا عشق خود ناراضي هستيم
اگر حاشيه ي امنيت خود رابراي آرزويي نامطمئن بهخطر نياندازيم
اگر به دنبال آرزوهايمان نباشيم
اگر به خودمان اجازه ندهيم براي يكبار هم كه شدهاز نصيحتي عاقلانه بگريزيم
 
بياييد زندگي را امروز آغاز كنيم!
بياييد امروز خطر كنيم!
همين امروز كاري بكنيم!
اجازه ندهيم كه دچار مرگ تدريجي بشويم!
شاد بودن را فراموش نكنيم!


پابلو نرودا(نويسنده شيليايي)

پرداختن به موضوعات مختلف در این سایت چگونه است ؟

RSS

Powered By
loxblog.Com